Alles van Noordwest-Veluwe
Bekijk de agenda
< oktober 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
39
 
 
 
 
 
 
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
 
 
 
 
 

Groencentrum Lammert van NijhuisAdresgegevens Oude Telgterweg 257
3853PG Ermelo
Telefoon
T 0341-560414
Openingstijden
Ma09:00 - 18:00 u
Di09:00 - 18:00 u
Wo09:00 - 18:00 u
Do09:00 - 18:00 u
Vr09:00 - 18:00 u
Za09:00 - 17:00 u

Tweede pinksterdag geopend van 10.00-17.00 uur.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Kwekerij en tuincentrum
De kwekerij en tuincentrum gevestigd in Ermelo is "het groene hart" van ons bedrijf. Hier worden talloze vaste planten en coniferen gekweekt die, behalve binnen het eigen bedrijf, ook hun weg vinden naar vele collega-hoveniers en -tuincentra. De kwekerij is daarom dan ook een begrip in Ermelo en omstreken.

We kweken zowel in de koude grond als in kassen. In totaal hebben we ca. 3 hectare kweekgrond ter beschikking. Gemiddeld staan er zo'n 1700 plantensoorten.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Groencentrum
In ons groencentrum vindt u een sortering van meer dan 1300 soorten vaste planten! Lammert van Nijhuis is gespecialiseerd in vaste planten, siergrassen, bamboes en varens.

Daarnaast bieden wij u een meer dan royale keuze in coniferen, bomen, heesters, fruitbomen en -struiken, haagmaterialen, klimplanten en waterplanten. Ook graszoden vindt u in het assortiment.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Om uw planten wat extra's te geven om sterk te blijven en van goede voeding te voorzien leveren wij hoogwaardige en milieuvriendelijke meststoffen. Wij werken alleen met organische meststoffen en niet met kunstmeststoffen.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Hoveniersbedrijf
U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden, van ontwerp tot aanleg en het latere onderhoud. We kunnen een plan in z'n geheel uitvoeren, maar u kunt ook een deel van het werk aan ons uitbesteden, bijvoorbeeld alleen het ontwerp en de levering van beplanting, alleen het grondwerk, of alleen de bestrating.


Ons hoveniersbedrijf is aangesloten bij de VHG, de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Advies
Als u zelf aan de slag wilt maar u weet niet hoe te beginnen kunt u ons ook inschakelen voor advies, dit kan natuurlijk ook voor bijvoorbeeld snoeiwerk enz.

Nodig ons eens uit voor "een rondje tuin". We doen u ter plekke ideeën aan de hand en verwerken die als u dat wilt in een plan op papier. Een compleet tuinadvies met een bijbehorend beplantingslijst. Aan de hand daarvan kunt u de aanleg zelf doen.

Koopt u de beplanting bij ons dan geven we u 10% korting.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Ontwerp
Naast de aanleg van uw tuin kunnen wij ook een bestaande tuin, of een gedeelte hiervan voor u renoveren. Wij gaan met net zo veel plezier aan de slag bij het realiseren van een kleine tuin als bij een omvangrijk project!

Onze tuinarchitect is gespecialiseerd in het omzetten van uw specifieke wensen op papier, hierbij uiteraard rekening houdend met uw budget.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Aanleg
De aanleg van een tuin is een complex geheel, denk bijvoorbeeld aan de bestrating, verlichting, sproei-installatie enz. U zult begrijpen dat de planning daarom heel belangrijk is om alles soepel te laten verlopen. Hierin zijn wij dan ook de specialist!

Als al het grondwerk, bestrating enzovoort klaar is, wordt de tuin plantklaar gemaakt. Vervolgens krijgen de planten hun plaats en is de tuinaanleg afgerond. Hierna lopen we met u de pas aangelegde tuin langs, pas als u tevreden bent zijn wij het ook.

Op al onze werkzaamheden krijgt u één jaar garantie, na een paar maanden komen we nog terug voor controle en worden planten die eventueel niet aangeslagen zijn vervangen.

Dat is waar Groencentrum Lammert van Nijhuis voor staat.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum

Onderhoud
Het onderhouden van een tuin kan een tijdrovende aangelegenheid worden. Ontbreekt het u aan tijd en/of de juiste kennis, dan kunnen wij het onderhoudswerk voor u doen.

Er zijn verschillende mogelijkheden: 1 x per week, 1 x per maand of 1 x per kwartaal, mede afhankelijk van de eisen die worden gesteld.

Uiteraard is alleen een voorjaarsbeurt of snoeiwerk ook mogelijk.

ermelo,allesvan,nijhuis,tuin,groencentrum


« terug


Kwekerijen - Tuincentra