Alles van Noordwest-Veluwe
Bekijk de agenda
< november 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
 
 
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
 
 
 

Bloembinderij Rooze PuttenAdresgegevens Poststraat 7b
3881BM Putten
Telefoon
T 0341-355317
Openingstijden
Di09:00 - 17:30 u
Wo09:00 - 17:30 u
Do09:00 - 17:30 u
Vr09:00 - 17:30 u
Za09:00 - 17:00 u

Maandag open op afspraak

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Uw bloemist voor al uw bloemen, planten & potterie, bruids- en rouwarrangementen, bloemenabonnementen, relatiegeschenken en kantoorbeplanting.

Verder verzorgen wij uw beursaankleding en organiseren wij regelmatig op het seizoen afgestemde workshops.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Particulier
Voor iedere gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze winkel ademt ieder seizoen een andere sfeer, met een groot assortiment aan bloemen, planten, vazen en accessoires die passen bij het jaargetijde.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Bloemen
Een boeket voor iedere gelegenheid!

De ene keer is het voor een vrolijk moment, zoals een geboorte, een verjaardag, een huwelijk of een romantische afspraak. De andere keer voor een moeilijk moment, zoals ziekte of overlijden. Soms geeft u bloemen omdat u iets goed wilt maken. Soms koopt u ze gewoon voor uzelf, omdat uw huis er zo van opfleurt. Hoe dan ook, voor iedere gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze winkel ademt ieder seizoen een andere sfeer, met een groot assortiment aan bloemen, planten, vazen en accessoires die passen bij het jaargetijde.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Bruidsbloemen
Bij het kiezen van bruidsbloemen komt veelal meer kijken dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan:
* De lievelingskleuren en -bloemen;
* Model, stijl en kleur van de bruidskleding;
* Het postuur van de bruid en/of bruidegom.

Heel belangrijk is ook de eigen inbreng van het aanstaande bruidspaar. Dit alles samen zorgt er met onze vakkundige creatieve uitvoering voor dat geen enkel bruidsboeket hetzelfde is. Je kunt uit vele foto´s en met vakkundig advies bruidsbloemen uitzoeken, welke volledig afgestemd zijn op jullie smaak en precies passen bij jullie kleding voor de grote dag.

Natuurlijk verzorgen wij ook de corsages, de autobloemstukken en de locatie-aankleding.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Rouwarrangementen
Wat rouwarrangementen betreft onderscheiden wij ons van de meeste andere bloemisten die veelal een algemeen rouwstuk uit een fotoboek maken. Wij vinden dat het samenstellen van een bloemstuk samen met de nabestaanden een grote meerwaarde biedt.
Voor het bespreken van een rouwarrangement met een persoonlijke uitstraling kunt u met ons een afspraak maken. Dit kan ook buiten onze openingstijden en desgewenst bij u thuis.

Planten
Wij hebben telkens een wisselend assortiment aan planten passend bij het seizoen. Uiteraard kunnen wij -indien niet voorradig- bijna alles krijgen waar u om vraagt. Naast een enkele plant kunt u bij ons ook terecht voor een compleet beplantingsplan. Wij adviseren u dan -het liefst op locatie- inzake de beplanting en zorgen vervolgens voor de totale aanlevering. Wij werken in deze veel met hydrocultuur.
U kunt naast het beplantingsplan kiezen voor een onderhoudscontract. Wij komen de planten dan eens per maand verzorgen. Water geven, snoeien, potten schoonhouden en bemesten. U heeft er zelf geen omkijken naar. Het beplantings(-onderhouds)plan geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Zijde
Als alternatief voor verse snijbloemen bieden wij u ook de mogelijkheid voor een mooi zijde-arrangement. Vaak worden de bloemstukken gemaakt van zijdebloemen en/of planten in combinatie met droogmaterialen.
De voordelen van zijdebloemen zijn:
- Onderhoudsvrij
- Geen water en licht nodig
- Blijft mooi op zowel lichte als donkere plaatsen
- Niet gevoelig voor tocht, warmte of kou
- Gaat jaren mee
- Zijden decoraties zijn in vele vormen en maten te leveren
- Zijdebloemen zijn in verschillende vormen te modelleren
- Zelfs met een eventuele bloemen-allergie kunt u toch een groene omgeving creëren
- Bij zijdebloemen hoeft u niet te vrezen voor eventuele waterschade, uitgebloeide bloemen, afgevallen bladeren of vrijgekomen stuifmeel.

Potterie
In onze winkel hebben wij een grote verscheidenheid aan potterie en vazen staan in alle vormen, materialen en maten voor binnen en buiten. Onze liefde voor bloemen, mooie materialen en kunstzinnige potterie komt helemaal tot uiting in onze winkel die regelmatig vernieuwd wordt in nieuwe sferen, passend bij het seizoen.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Zakelijk
Het zijn vaak de details die het verschil maken. Het is de ambiance, de uitstraling, de ontvangst, een goed kopje koffie enz.
Mooie bloemen en planten horen daar gewoon bij!

Het team van Bloembinderij Rooze zorgt er voor dat u er geen omkijken naar heeft.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Beursaankleding
Wat is er nodig om goed voor de dag te komen op een evenement? U wilt natuurlijk wel dat een voorbijganger een binnenkomer wordt. Daarom moet u opvallen tussen uw mede-exposanten.
Bij de presentatie van bedrijven en organisaties op beurzen mogen planten en bloemen niet ontbreken. Het geeft net even dat accent aan een stand dat nodig is. Een bloemstuk op de tafeltjes uitgevoerd in de logokleuren van het bedrijf, of een groot decoratief arrangement, bij Bloembinderij Rooze kan het allemaal! Wij houden rekening met de specifieke omstandigheden van de stand zoals de duur van de periode en het licht. Indien gewenst verversen wij de bloemen en planten.

Bloemenabonnement
Met een bloemenabonnement weet u zeker dat u een representatief visitekaartje in huis haalt: altijd een fraaie en kleurige blikvanger, bijvoorbeeld op de receptiebalie, in de vergaderruimte of in de directiekamer.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten

Relatiegeschenk
Een prettige samenwerking, een goed afgeronde business deal of een nieuwe klant?

Er zijn redenen genoeg waarbij een relatiegeschenk op zijn plaats is. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten verzorgen wij een smaakvol en origineel geschenk.

putten, allesvan, rooze, bloemen, planten


« terug


Bloemen en Planten