Alles van Noordwest-Veluwe
Bekijk de agenda
< september 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
36
 
1
2
3
4
5
6
37
7
8
9
10
11
12
13
38
14
15
16
17
18
19
20
39
21
22
23
24
25
26
27
40
28
29
30
 
 
 
 

PtP Bouw- consultancy HarderwijkAdresgegevens Keizerstraat 17
3841AD Harderwijk
Telefoon
T 0341-424311
M 06-51136131

Maatwerk in bouwkundig advies
PtPbouwconsultancy biedt u bouwkundig advies in de breedste zin van het woord. Particulieren met bouwplannen kunnen wij ondersteunen van initiatief tot en met realisatie. Maar ook professionele bouwpartijen van dienst zijn als het gaat om ondersteuning bij technische uitwerking in de ontwerpfase, t/m oplevering en alle daartussen liggende fasen in het bouwtraject.

Diensten
- Bouwbegeleiding
- Bouwtechnische uitwerking
- Project management
- Onafhankelijke bouwkundige beoordelingen

Bouwbegeleiding
Ondersteuning bij de realisatie van bouwplannen voor zowel particulieren als professionele bouwpartijen.
Bij de realisatie van uw bouwplannen kunnen wij u op de bouw vertegenwoordigen en daarmee uw belangen bewaken.

Hierin kunnen wij uiteraard maatwerk betrachten:
- Bouwtoezicht: Tijdens de uitvoering zullen wij nauwlettend beoordelen of het werk uitgevoerd en opgeleverd wordt overeenkomstig de vastgestelde opdracht.
- Directievoering: bewaking van het gehele uitvoeringsproces. Het gaat dan om budgetbewaking, planningbewaking het voorzitten van bouwvergaderingen.

Bouwtechnische uitwerking
Zowel particulieren als ondernemers hebben ideeën over hoe zij hun woningen of bedrijfspanden willen zien en gebruiken. Dit kan al dan niet met behulp van een architect vormgegeven worden. Daar waar deze ideeën omgezet moeten worden naar maakbare bouwwerken komen wij ten tonele!

Wij verzorgen dan:
- Stukken voor en indiening van de aanvraag omgevingsvergunning
- Aanbestedingsstukken, bestek en tekeningen.
- Werktekeningen t.b.v. de uitvoering van het werk

Projectmanagement
Voor veel opdrachtgevers is een bouwproces een omvangrijke, tijdrovende maar wel incidentele gebeurtenis die vaak bovenop de al volle agenda komt. Hoe prettig is het dan dat er professionele partijen zijn die voor de opdrachtgever het gehele proces kunnen organiseren. Wij kunnen dat vanaf het initiatief oppakken. Selectie en begeleiding van ontwerpende en uitvoerende partijen waarbij gedurende het gehele proces de doelstelling en het belang van de opdrachtgever bewaakt wordt.

Onafhankelijke bouwkundige beoordelingen
Ook hier kunnen weer spreken over maatwerk. Of het nu gaat om de beoordeling van een nieuwbouwwoning of gebouw bij oplevering dan wel om een bestaand gebouw bij verkoop of wanneer het gaat om een geschil tussen partijen naar aanleiding van bijvoorbeeld bouwkundige gebreken. In al deze situaties kunnen wij u bedienen van advies.

Over ons
PtPbouwconsultancy is een bouwkundig adviesbureau dat op basis van een stevige portie kennis, ervaring en netwerk zoals in meer dan 25 jaar opgebouwd door Paul Peddemors eenieder met bouw gerelateerde vraagstukken uitkomst kan bieden.


« terug


Bouwadviesbureaus