Alles van Noordwest-Veluwe
Bekijk de agenda
< oktober 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
39
 
 
 
 
 
 
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
 
 
 
 
 

Online Tuincoach Wim den OudstenAdresgegevens Smitspol 15G
3861RS Nijkerk
Telefoon
T 085-0130001

Online tuincoach ziet gegarandeerd mogelijkheden

Ik ben ervan overtuigd dat er in jouw tuin nog veel meer mogelijk is dan je zelf denkt en daar help ik je graag bij. Overweeg je om je tuin aan te passen, ben je nog niet helemaal tevreden of wil je compleet iets anders? Samen met jou maak ik graag een tuinplan, passend bij jouw wensen. Dit kan zowel online als op locatie.

Visie
In jouw tuin kan alles! Dat heb ik de afgelopen tien jaar wel gemerkt tijdens mijn werk als allround hovenier en uitvoerder in de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, daktuinen, verticaal groen, zwemvijvers, schoolpleinen, balkontuinen en bomen. Ik ontdekte een grote vraag naar hulp en advies bij het uitdenken van de tuin. Hoe kan ik met een kleine aanpassing mijn tuin verbeteren, hoe kan ik zelf mijn tuin aanleggen als ik maar over een klein budget beschik of hoe zorg ik dat jaarrond kan genieten van een frisse, groene tuin? Daarom ben ik gestart als tuincoach. Dé manier om je op weg te helpen bij het uitdenken, onderhouden of vernieuwen van alles in en om je tuin. Want je tuin, terras of balkon is het verlengstuk van je huis. En dat verdient aandacht en een professionele aanpak waarbij u geen meter onbenut laat.

Ontwerp
Wil jij graag aan de gang in je tuin, maar ontbreekt het aan creativiteit? We helpen je verder met een passend plan. Er zijn altijd wel wensen waarvan je denkt dat zal vast niet in mijn tuin passen of hoe dan? Als je deze vragen bij ons neerlegt gaan wij met jouw wensen puzzelen om tot een passend ontwerp te komen voor jouw tuin. Zo kloppen de verhoudingen en wordt je tuin echt een verlengstuk van je woning.

Er zit altijd een aanpassingsronde bij om het ontwerp met jouw gewenste aanpassingen tot een definitief ontwerp te maken. Bij het ontwerp maken we een sfeerimpressie waarmee we de toegepaste materialen voor jouw tuin in beeld brengen zodat je het al wat meer voor je ziet. We streven naar hoge duurzaamheid in materialen en kiezen daarvoor leveranciers met een Greenlabel.

Als het ontwerp definitief is maken we er een beplantingsplan voor want zonder planten is er natuurlijk geen tuin. Wil je zelf lekker puzzelen met beplanting? Dat kan uiteraard. Dan laten we dit achterwege.

Aanleg
Graag help ik jou bij de plannen voor je nieuwe tuin. Van niets naar jouw droomtuin! Helemaal zelf aangelegd of een beetje hulp? Het kan allemaal. Graag inventariseer ik jouw wensen en maak een tuinontwerp op maat, compleet met beplantings- en materialenlijst en, als je wilt, een plan voor verlichting en beregening. Uiteraard breng ik voor je in beeld wat er nodig is om je tuin in deze staat te houden en welk onderhoud er periodiek nodig is. Zo heb je een prima basis om zelf je eigen tuin aan te leggen. Heb je liever wat hulp? Dan kun je het basispakket voor tuinontwerp uitbreiden met een materiaal- of begeleidingspakket, passend bij jouw wensen en budget.

We onderscheiden ons hierbij met de mogelijkheid voor een budget-groei-tuin. De groeituin is dat we a.h.v. een compleet tuinontwerp de tuin in fasering laten aanleggen. Recent hebben we een tuin in 4 faseringen laten aangelegd. Als je even niet het budget voor de hele tuin ter beschikking hebt, stellen we in overleg een fase-plan op. Zo kun je wel met de basis en in de komende jaren met diverse faseringen kan toegroeien naar het eindresultaat. Dit kan veel financiële druk en stress wegnemen. Wij ontzorgen je in dit traject!

Tuinrenovatie
Ben je niet helemaal tevreden over je tuin? Dan geef ik je graag advies over een renovatie van (een deel van) je tuin aan de hand van foto's of een tuinontwerp. Met nieuwe beplanting in de borders, een nieuw gazon, nieuw straatwerk of het vervangen van een vijver is je tuin weer als nieuw! Ook een tuinrenovatie in fases is mogelijk, bijvoorbeeld een plan van aanpak voor de komende vijf jaar. Tijdens een rondgang door je tuin inventariseren we samen de renovatiepunten. Vervolgens krijg je een plan van aanpak met gedetailleerde tekeningen en werkomschrijvingen waarmee je zelf aan de slag kunt. Je kunt het basisplan uitbreiden met het materiaal- of begeleidingspakket passend bij je wensen. Maak je keuze en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende offerte.


« terug


Tuinaanleg -en onderhoud